Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata unei infectii la plamani – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata unei infectii la plamani

Unelte articol

Infectia la plamani este cauzata de boli care afecteaza tractul respirator si poate fi de doua feluri: infectia tractului respirator superior si infectia tractului respirator inferior, care este o forma mai grava. In majoritatea cazurilor aceasta este provocata de inserarea unor microbi odata cu un tub respirator si este una dintre cele mai intalnite infectii contractate intr-un spital. Iata cateva sfaturi pentru a face fata acestei infectii:

Pasi

  1. 1

    Pastreaza o igiena orala impecabila folosind mijloace tehnice (spalarea pe dinti cu periuta) si tratament farmaceutic (agenti antimicrobieni) pntru a scadea posibilitatea de colonizare a orofaringelui.

  2. 2

    Fii constient de beneficiile pozitionarii in ceea ce priveste prevenirea pneumoniei provocata de bacteriile de pe tubul respirator.

  3. 3

    Previne contaminarea cailor respiratorii prin mentinerea unui mediu steril la efectuarea aspiratiei endotraheale. Daca acest lucru nu are loc, bacteriile pot creste si apare infectia.

Previous postCum sa faci fata unui antrenor nervos Next postCum sa faci fata unei familii numeroase

Related Posts

Posteaza un comentariu


close