Cum sa folosesti alcoolul pentru a trata o raceala

Unelte articol

Nu crezi ca poti trata o raceala cu alcool? Te invitam sa citesti acest articol pana la capat pentru a te convinge singur de acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Consumati alcool in cantitati moderate in perioada sezonului rece. Studiile au aratat ca, desi o raceala nu poate fi tratata in totalitate doar cu alcool, aceasta poate fi prevenita de consumul de alcool. Astfel, consumatorii ocazionali de alcooli vor avea o rezistenta mai mare la raceala decat persoanele care nu consuma deloc alcool.

 2. 2

  Consumati alcool pentru a ameliora simptomele unei raceli, odata ce ati racit. Inca odata, alcoolul nu va va scapa de tot de raceala, ci va calma anumite simptome, cum ar fi un gat iritat. Cele mai recomandate bauturi sunt cognacul, whisky-ul si alte bauturi spirtoase.

 3. 3

  Consumati whisky in cantitati mici. Este vorba doar de shoturi de whisky, care pot atenua pe moment anumite simptome.

 4. 4

  Va rugam totusi sa aveti foarte mare grija in ceea ce priveste cantitatea de alcool consumat. Dupa cum am precizat in randurile anterioare, trebuie sa consumati alcool in cantitati mici-moderate.

 5. 5

  De asemenea, nu folositi alcoolul pentru a trata racelile copiilor.

Previous postCum sa folosesti agroturismul pentru a revitaliza o comunitate rurala Next postCum sa folosesti Androidul pentru a evita accidentele rutiere

Related Posts

Posteaza un comentariu


close