Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveti sa recunosti simptomele leptospirozei – CumFacSa.ro

Cum sa inveti sa recunosti simptomele leptospirozei

Unelte articol

Cauzata de o bacterie (leptospira), leptospiroza afecteaza atat oamenii cat si animalele. Urmatorul articol te va ajuta cum sa identifici leptospiroza dupa simptomele pe care le manifesta aceasta boala.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa stii dupa ce simptome sa te uiti atunci cand vrei sa verifici daca ai contactat sau nu aceasta boala :
  * Febra mare.
  * Durere de cap care este severa si persistenta.
  * Frisoane.
  * Dureri musculare.
  * Diaree.
  * Dureri acute abdominale.
  * Varsaturi.
  * Stare de greata.
  * Iritatii la nivelul pielii.
  * Ochi de culoare galbena.
  * Ochi rosiatici.

 2. 2

  Trebuie sa intelegi ca daca aceasta boala ramane netratata, poate sa cauzeze urmatoarele simptome :
  * Inflamarea membranei din jurul creierului (poate cauza meningita).
  * Daune la nivelul rinichilor.
  * Insuficienta hepatica.
  * Afectiuni ale sistemului respirator.
  * Deces in situatii foarte rare.

 3. 3

  Simptomele pot sa apara brusc, incepand cu febra. Simptomele vor aparea de regula la 2 zile – 4 saptamani de la expunere.

 4. 4

  Trebuie sa stiti ca leptospiroza poate sa apara in doua faze. In prima faza, toate simptomele pot sa dispara, iar acea persoana poate sa creada ca s-a vindecat. Totusi, dupa cum am mentionat mai sus, daca aceasta afectiune este lasata netratata, faza a doua este mult mai severa.

 5. 5

  Despre aceasta afectiune nu se stie daca se poate transmite sau nu de la om la om.

 6. 6

  Boala tine de regula de la cateva zile pana la 3 saptamani, dar daca este lasata netratata, aceasta afectiune poate sa treaca in cateva luni.

Previous postCum sa inveti sa te calmezi atunci cand esti foarte nervos Next postCum sa inveti sa nu iti fie frica de injectii sau de intepaturi de ac

Related Posts

Posteaza un comentariu


close