Cum sa iti opresti nasul sa curga atunci cand ai o anumita alergie

Unelte articol

Alergiile cauzeaza o multitudine de simptome fizice, printre care se regaseste si curgerea nasului. In acest articol iti prezentam cateva modalitati prin care poti sa iti opresti nasul daca acesta curge in exces.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa opresti curgerea nasului. Pentru a realiza acest lucru, pune in aplicare unul sau mai multe dintre sfaturile prezentate mai jos :
  * Cumpara un umidificator pentru camera in care stai.
  * Foloseste un spray nazal.
  * Ia antihistamine. Dupa cum sugereaza si numele, antihistaminele previn organismul sa produca histamine, care usuca membranele din cavitatea nazala.
  * Consuma cat mai multa apa. Desi nasul tau nu se va opri in secunda in care pui la gura un pahar cu apa, este foarte important sa te mentii cat mai hidratat atunci cand vrei sa opresti reactiile cauzate de o alergie.
  * Consuma cat mai multe lichide calde, precum ceai sau lapte cald.

 2. 2

  Urmatorul pas este sa eviti in primul rand factorii care iti declanseaza alergia :
  * Incearca sa afli substantele la care esti alergic. Poti afla cu usurinta acest lucru in urma unei vizite la un alergolog. Acesta iti va face cateva analize si iti va prezenta substantele la care esti alergic.
  * Evita factorii declansatori. Daca de exemplu esti alergic la praf sau la polen, evita sa mergi in locuri in care stii ca acestea vor fi prezente din belsug.
  * Acopera-ti fata. Aceasta este probabil cea mai primitiva metoda de a te proteja de alergeni, dar, daca nu ai o alta varianta, atunci aceasta poate sa functioneze pe moment. Daca particulele nu pot patrunde in organismu tau, atunci acestea nu vor putea provoca reactiile alergice.

Previous postCum sa iti motivezi copilul sa slabeasca Next postCum sa iti pastrezi dieta in timpul sarbatorilor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close