Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa previi formarea cheagurilor de sange – CumFacSa.ro

Cum sa previi formarea cheagurilor de sange

Unelte articol

Cheagurile de sange se formeaza din cauza ca vasele de sange si arterele se subtiaza. Acest lucru se poate intampla din cauza ruperii peretilor, din cauza acumularii de grasime sau de placa. Astfel, cu cat un vas de sange este mai ingustat, cu atat se vor forma mai usor cheagurile de sange. Invata din acest articol cum sa procedezi pentru a evita formarea de cheaguri de sange in organismul tau.

Pasi

 1. 1

  Incorporeaza in programul tau zilnic exercitiile fizice. Activitati simple precum mersul la plimbare sau urcatul scarilor te pot ajuta foarte mult in prevenirea formarii cheagurilor de sange.

 2. 2

  De asemenea iti recomandam sa iti misti zilnic extremitatile pentru a-ti pune sangele in miscare. Nu trebuie decat sa faci timp de 5-10 minute in fiecare zi cateva exercitii de incalzire pentru brate si pentru picioare.

 3. 3

  Bea cat mai multa apa. Deshidratarea poate sa ingreuneze circulatia sangelui.

 4. 4

  Poarta haine cat mai lejere, care sa permita o buna circulatie a sangelui.

 5. 5

  Incearca sa iti mentii o greutate cat mai normala.

 6. 6

  Daca ai probleme serioase cu circulatia, atunci va trebui sa iei medicamente care sa iti subtieze sangele.

 7. 7

  Daca simti dureri, inflamatii sau sensibilitate la nivelul membrelor, atunci va trebui sa mergi de urgenta la medic in vederea efectuarii unui control.

Previous postCum sa previi fracturile Next postCum sa pierzi din greutate dar sa ramai sanatos precum un adolescent

Related Posts

Posteaza un comentariu


close