Cum sa scapi de furunculi

Unelte articol

Iata cateva modalitati simple cu ajutorul carora poti sa scapi de furunculi. Iti spunem insa ca acestia nu se vor vindeca imediat, ci in decurs de cateva zile.

Pasi

  1. 1

    Foloseste-te de umezeala si de caldura pentru a scapa de furunculi. Daca iti inmoi furunculul in apa calda, acest lucru va ajuta la scurgerea lichidului din furuncul. Odata ce acesta s-a golit, poti sa pui peste furuncul o batista cu apa calda timp de jumatate de ora. Poti chiar sa aplici peste acesta niste crema cu antibiotic. Repeta acest lucru de doua ori in fiecare zi timp de o saptamana.

  2. 2

    Mentine atat furunculul cat si zona din jurul furunculului curata prin spalari cat mai dese cu sapun antibacterial. Ai insa grija cat de des speli si cat de mult freci acea zona pentru a nu-ti irita pielea din jurul furunculului. Iti recomandam sa folosesti un sapun cat mai fin, care sa te ajute sa iti protejezi pielea de iritatii.

  3. 3

    Daca niciunul dintre aceste sfaturi nu functioneaza, iar furunculul nu a trecut dupa mai bine de o saptamana, atunci iti recomandam sa vizitezi un medic dermatolog pentru a-ti indeparta furunculul pe cale chirurgicala, daca asa considera acesta ca va fi nevoie. Nu trebuie sa inte ingrijorezi, deoarece acest proces chirurgical nu te va durea deloc si nu va lasa niciun semn pe pielea ta.

Previous postCum sa scapi de ochii umflati dupa ce ai plans Next postCum sa scapi de o boala de inima

Related Posts

Posteaza un comentariu


close