Cum sa scapi de negi

Unelte articol

Negii pot fi destul de frustranti si destul de dificil de tratat. Informatiile din acest articol te pot ajuta sa scapi de negi definitiv.

Pasi

 1. 1

  Amestaca niste praf de copt impreuna cu niste ulei de ricin. Aplica amestecul pe neg inainte de culcare. Pune un pansament peste acel neg. indeparteaza bandajul dimineata pana cand observi ca negul se vindeca.

 2. 2

  Poti folosi apa fierbinte. Apa fierbinte poate ucide virusul care cauzeaza negul. Ai grija totusi, sa nu folosesti apa chiar asa de fierbinte pentru a nu te opari.

 3. 3

  Acopera negul cu o solutie de vitamina C. Zdrobeste o pastila de vitamina C, apoi amestec-o cu apa. Pune apoi solutia obtinuta pe neg. Poti realiza aceste lucruri si cu vitamina E sau cu aspirina.

 4. 4

  Taie o sectiune dintr-o lamaie si tine-o lipita de neg cu ajutorul unui pansament. Repeta acest lucru zilnic si incearca sa tii negul acoperit cu lamaie cat de mult poti.

 5. 5

  Consuma alimente care iti maresc imunitatea. Aceste alimente pot sa fie usturoiul, cartofii, cerealele integrale, semintele de floarea soarelui sau orezul.

 6. 6

  Daca negii tot nu dispar, atunci cel mai bine este sa consulti un medic dermatolog.

Previous postCum sa scapi de mancarimile de la piscaturile de tantari Next postCum sa scapi de o durere de cap

Related Posts

Posteaza un comentariu


close