Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te descurci daca ai alergie la grau – CumFacSa.ro

Cum sa te descurci daca ai alergie la grau

Unelte articol

Alergia la grau este intalnita la persoanele a caror organism nu poate sa proceseze proteinele din gluten. Aproximativ 1% din populatie sufera de aceasta afectiune. Boala care cauzeaza intoleranta la gluten se cheama Celiac, iar, din cauza acestei afectiuni, captuseala intestinelor este vatamata atunci cand glutenul este ingerat. Acest articol vine in ajutorul persoanelor care sufera de aceasta boala si le ofera diverse alternative.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa faceti o lista care sa cuprinda alimentele care contin gluten : alimente produse din grau includ faina, gris, orz sau secara.

 2. 2

  De asemenea va trebui sa eviti consumul de alimente care au in consistenta lor grau : painea, pizza, pastele fainoase, berea, cerealele integrale, biscuitii, etc.

 3. 3

  Urmeaza apoi sa faci o lista cu toate alimentele care nu contin gluten, alimente pe care le poti consuma in siguranta. Printre aceste alimente se numara fructele si legumele precum porumbul, cartofii, orezul, laptele, ouale, nucile, carnea, pestele si majoritatea uleiurilor.

 4. 4

  Invata sa te alimentezi si sa gatesti mancaruri care sa nu contina deloc gluten. Poti face acest lucru cu mare usurinta, apeland la o carte de bucate.

 5. 5

  Incearca sa urmezi un regim strict, in asa maniera incat sa nu consumi deloc gluten, deoarece acesta iti va afecta starea de sanatate.

 6. 6

  Poti chiar sa consulti si un nutritionist profesionist pentru a te ajuta mai usor cu regimul tau alimentar.

Previous postCum sa te duci la serviciu dupa o noapte in care ai petrecut Next postCum sa te descurci cu o incheietura rupta (pentru adolescenti)

Related Posts

Posteaza un comentariu


close