Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti imbunatatesti tehnicile de respiratie – CumFacSa.ro

Cum sa-ti imbunatatesti tehnicile de respiratie

Unelte articol

Calitatea vietii este influentata in mod direct de calitatea respiratiei. Respiratiile calme si profunde limpezesc mintea si energizeaza corpul. Inca de mici detinem tehnica respiratiei abdominale, insa de-a lungul anilor, aceasta se pierde, respiratia realizandu-se in partea superioara a trunchiului. Oxigenul este combustibilul de care avem nevoie pentru o minte si un corp sanatos. Iar pentru a obtine cat mai mult oxigen, cea mai buna tehnica este o respiratie abdominala. Iata ce trebuie sa faci pentru a invata sa o executi:

Pasi

 1. 1

  Stand asezat sau intins, cu coloana vertebrala foarte dreapta, respira de cateva ori pentru a te relaxa.

 2. 2

  Pune o palma pe abdomenul inferior si una in regiunea lombara. Inspira si simte cu palmele zona cum se umple de aer. Expira treptat, relaxand muschii. Incet incet vei considera acest lucru unul normal si vei putea respira fara palme.

 3. 3

  Adanceste respiratiile. Inspira in timp ce numeri pana la 4, expira in timp ce numeri pana la 4.

 4. 4

  Creste apoi timpul, anungand chiar la 10 sau 12.

 5. 5

  Daca simti ca ametesti sau nu mai poti, revino la respiratia anterioara pan ate calmezi, apoi continua.

 6. 6

  Integrand aceasta tehnica in rutina ta zilnica, vei observa schimbari majore. Respiratia abdominala reduce stresul, creste imunitatea si regal intreg corpul. Rezerva timp zilnic pentru a practica aceasta tehnica, pana va deveni un obicei.

Previous postCum sa-ti impiedici copilul sa devina obez Next postCum sa-ti imbunatatesti respiratia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close