Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa tratezi afectiunea de alcoolism – CumFacSa.ro

Cum sa tratezi afectiunea de alcoolism

Unelte articol

Foarte multi oameni sunt afectati anual de alcoolism. Insa aceasta boala nu ii afeceteaza numai pe cei dependenti de alcool, ci si pe cei din jurul lor. Ii consuma si le distruge viata in aceeasi maniera. De aceea este important sa tratezi alcoolismul, nu numai pentru tine, dar si pentru cei din jur. Iata cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Admite ca ai o problema. Daca bei alcool in fiecare zi, constant si in cantitati mari, inseamna ca este afectat de alcoolism.

 2. 2

  Elimina orice urma de alcool din casa. Scoate toate sticlele din frigider sau din camara si arunca-le. Te vei simti eliberat.

 3. 3

  Gata cu petrecerile. Spune-le prietenilor tau ca nu vei mai merge la petreceri, mai ales daca se consuma alcool. Trebuie sa ai in jurul tau oameni care nu consuma alcool si care te sustin.

 4. 4

  Consulta un terapeut sau alatura-te unui grup de Alcoolici Anonimi. Astfel vei avea parte de suportul moral necesar.

 5. 5

  Ia-ti inima in dinti si spune-le si altora despre aceasta problema. Ajuta-i in procesul lor de vindecare, la fel cum ai fost ajutat si tu.

 6. 6

  Daca esti cuprins de anxietate, incepe un program de exercitii fizice, la sala sau in aer liber. Astfel vei reduce nivelul stresului.

Previous postCum sa tratezi cangrena Next postCum sa transporti pesti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close