Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa tratezi hiperkaliemia – CumFacSa.ro

Cum sa tratezi hiperkaliemia

Unelte articol

Aceasta este o afectiune medicala cauzata de un nivel ridicat al potasiului din sange. In cazuri foarte grave, hiperkaliemia poate duce la atac de cord sau aritmie cardiaca, dureri musculare, slabiciune, disfunctii ale rinichilor. Iata cateva modalitati simple prin care puteti sa tratati aceasta afectiune.

Pasi

 1. 1

  In primul rand daca aveti simptomele prezentate mai sus va trebui sa va faceti o programare la un medic specialist in vederea stabilirii unui diagnostic. Cazurile severe vor necesita asistenta medicala urgenta.
  Medicul va putea stabili nivelele de potasiu din sange cu o simpla analiza a sangelui.

 2. 2

  Urmati tratamentele si sfaturile oferite de medic pentru a trata hiperkaliemia. Cazurile usoare pot fi controlate doar prin dieta si prin odihna, nefiind necesara internarea pacientului in spital.
  In aceste cazuri usoare medicul ar putea prescrie un regim alimentar sarac in potasiu. Astfel, pacientii ar trebui sa evite alimentele bogate in potasiu, precum rosiile, bananele, nucile, cartofii, somonul, piersicile si pepenele verde.

 3. 3

  Daca aveti in caz grav de hiperkaliemie, atunci va trebui sa va internati de urgenta in spital si sa urmati un tratament medical care va va cobori nivelul potasiului din sange.

 4. 4

  Aceasta afectiune poate sa fie una serioasa, asa ca nu ar trebui sa lasati simptomele netratate. Cauzele severe vor necesita spitalizare, poate chiar la terapie intensiva.

 5. 5

  Hiperkaliemia poate duce la oboseala musculara acuta, slabiciune si paralizie.

Previous postCum sa fii pregatita pentru ziua ta de nastere Next postCum sa tratezi depresia cu suplimente nutritive

Related Posts

Posteaza un comentariu


close