Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o aderenta cat mai mare atunci cand te afli pe terenul de baschet – CumFacSa.ro

Cum sa ai o aderenta cat mai mare atunci cand te afli pe terenul de baschet

Unelte articol

Sfaturile oferite mai jos te vor ajuta sa iti imbunatatesti foarte mult aderenta pe terenul de baschet folosind niste metode foarte simple.

Pasi

 1. 1

  Curata talpa si captuseala exterioara a incaltarilor cu o carpa uscata. In aceasta maniera vei reusi sa indepartezi praful.

 2. 2

  Sterga talpa incaltarilor cu o carpa umeda.

 3. 3

  Ia un deodorant antiperspirant, tine-l la o lungime de pala de interiorul incaltarilor si pulverizeaza putin interiorul.
  Executa acest lucru pentru ambii tenesi de baschet.

 4. 4

  Flutura de cateva ori in aer fiecare papuc pentru a permita apei de pe talpa si deodorantului din interior sa se usuce.

 5. 5

  Pregateste-te sa ai o aderenta mult mai mare ca inainte.

 6. 6

  Ai insa mare grija. Daca mergi pe teren fara sa lasi deodorantul sau apa de pe talpa sa se usuce, vei avea mari probleme cu aderenta, deoarece incaltarile vor fi foarte alunecoase. De aceea este foarte important sa permiti apei si antiperspirantului sa se usuce inainte de a merge din nou pe teren.

Previous postCum poti evita racelile Next postCum sa alergi in mod constant daca esti supraponderal

Related Posts

Posteaza un comentariu


close