Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alergi bine la deal – CumFacSa.ro

Cum sa alergi bine la deal

Unelte articol

Aceasta metoda de alergare poate sa fie destul de dificila daca nu alergi cum trebuie. Iata cateva sfaturi utile.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa cunosti foarte bine traseul pe care alergi. Trebuie sa iti ajustezi stilul de alergat in functie de suprafata (daca alergi pe iarba sau pe asfalt).

 2. 2

  Nu manca prea multa mancare inainte de a incepe antrenamentul.

 3. 3

  Atunci cand alergi la dea, scurteaza-ti pasii si ridica genunchii putin mai sus decat de obicei.

 4. 4

  Nu te forta prea tare de la inceput, deoarece vei obosi prea repede si nu vei putea sa urci dealul pana la capat.

 5. 5

  Exerseaza cat mai mult. Incepe prin a urca dealuri mai mici, cu un unghi de inclinare mai mic, pentru ca apoi, sa poti sa progresezi in timp si sa ajungi sa urci dealuri din ce in ce mai mari.

 6. 6

  La inceput poate sa iti fie foarte greu sa urci la deal, ca sa nu mai vorbim de alergat. Nu te da batut. Vei observa ca in scurt timp organismul tau se va adapta la efortul fizic care va trebui depus.

 7. 7

  Ideal ar fi daca ai putea sa te antrenezi in aceasta maniera de doua ori pe saptamana, cu pauza de cel putin o zi intre antrenamente.

Previous postCum sa alegi un loc in care sa iti asezi corturile Next postCum sa alergi daca afara este foarte cald

Related Posts

Posteaza un comentariu


close