Cum sa devii in forma dupa perioada verii

Unelte articol

Citeste urmatorul articol pentru a afla cum trebuie sa procedezi in asa maniera incat sa iti schimbi fizicul pe perioada verii.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa iti faci un plan de antrenament. Acest lucru inseamna sa stai cel putin cateva minute si sa te gandesti foarte bine la activitatile pe care vrei sa le faci in fiecare zi. Va trebui sa iti faci atat un plan bun pentru antrenament cat si un plan foarte de alimentatie.

 2. 2

  Incearca sa respecti cu strictete planul pe care tocmai ti l-ai facut. Acest lucru inseamna sa nu sari peste antrenamente si sa consumi doar alimentele care sunt cele mai sanatoase pentru organismul tau.

 3. 3

  Odata ce ai un plan bine pus la punct va trebui sa il pui in aplicare. Incorporeaza in planul tau de antrenament atat exercitii fizice care constau in ridicarea de greutati (mers la sala) cat si exercitii fizice care iti vor dezvolta sistemul cardiovascular (exercitii de rezistenta – alergat, ciclism, inot).

 4. 4

  Va trebui sa accepti acel gand ca daca vrei sa ajungi sa slabesti sau sa arati foarte bine va trebui sa ai foarte mare grija in ceea ce priveste alimentele pe care le consumi.

 5. 5

  Incepe sa progresezi. Odata ce organismul tau s-a obisnuit cu noile miscari pe care trebuie sa le faci la sala, precum si cu noul tip de efort fizic, vei putea sa faci progrese atat in ceea ce priveste greutatile pe care le ridici, cat si numarul de exercitii sau serii pe care le executi la fiecare antrenament.

 6. 6

  Daca vrei sa ajungi sa iti indeplinesti scopul pe care ti l-ai propus, atunci va trebui sa ai foarte multa rabdare, perseverenta si incredere in fortele proprii ca vei reusi.

 7. 7

  In ultimul rand nu uita sa te bucuri si tu pana la urma de perioada verii si sa nu uiti sa te distrezi si sa te bucuri eventual de vacanta.

Previous postCum sa depasesti starea de oboseala Next postCum sa devii obsedat de exercitiile fizice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close