Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata unui antrenor nervos – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata unui antrenor nervos

Unelte articol

Citeste in continuare urmatoarele randuri pentru a afla cum poti sa te descurci la antrenamentele cu un antrenor care se enerveaza foarte usor sau care este mereu nervos.

Pasi

 1. 1

  Invata sa accepti ca nu este ceea ce sperai de la un antrenor.

 2. 2

  Vorbeste cu parintii tai despre acest aspect si incearca sa le castigi sprijinul.

 3. 3

  Poti chiar sa incerci sa vorbesti si cu coechipierii tai sa vezi care este parerea lor, daca au si ei aceeasi parere ca si tine.

 4. 4

  Gandeste-te foarte serios daca poti sa nu sa continui in aceasta situatie.

 5. 5

  Daca ai decis ca vrei sa continui cu antrenamentele, atunci va trebui sa iti dezvolti forta psihica sa faci fata unui antrenor nervos.

 6. 6

  Orice ar fi, nu ii da antrenorului motiv sa tipe la tine sau sa se ia de tine. Acest lucru inseamna ca va trebui sa ajungi mereu cu cateva minute mai devreme, inainte de inceperea antrenamentului, va trebui sa fii foarte serios pe parcursul antrenamentelor, sa asculti ce iti spune antrenorul si sa faci exact cum iti spune sau cum iti arata acesta.

 7. 7

  Sub nicio forma sa ii raspunzi inapoi sau sa il confrunti, deoarece nu vei face decat sa inrautatesti situatia.
  Indiferent de situatia de pe teren, in gandul lui doar el este cel care are mereu dreptate, asa ca nu are rost sa te contrazici cu el.

Previous postCum sa faci fata unui antrenor sever Next postCum sa faci fata unei infectii la plamani

Related Posts

Posteaza un comentariu


close