Cum sa iti alcatuiesti un playlist pentru antrenament

Unelte articol

Acest articol este numai bun pentru tine, deoarece te va ajuta sa selectezi melodiile preferate si sa iti creezi un playlist pe care sa il asculti atunci cand te antrenezi.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa gasesti genul de muzica care sa te mentina cat mai motivat. Aceasta este muzica pe care ar trebui sa o incluzi in playlist deoarece te va mentine cat mai motivat si iit va mentine atentia la antrenamentul tau.

 2. 2

  Cauta melodii specifice in asa maniera incat sa iti imbunatateasca antrenamentul. Unele persoane de exemplu asculta muzica rock in timp ce se antreneaza, alte persoane asculta muzica techno, rap, hip-hop. Include in playlist orice melodie care te mentine motivat sa te antrenezi si care te face aproape sa uiti de efortul fizic pe care trebuie sa il depui.

 3. 3

  Pune melodiile in playlist intr-o ordine care ti se pare cat de cat fireasca. Pune la inceput niste melodii mai usoare, sau mai puternice, in functie de propriile preferinte. Ideal ar fi ca melodiile pe care le pui la inceput sa te poata motiva cat mai mult. Odata ce ai inceput sa te antrenezi, vei vedea ca totul va decurge usor de la sine.

 4. 4

  Creaza-ti un obicei din acest lucru. Acest lucru inseamna ca de fiecare data cand mergi la sala sa te antrenezi, va trebui sa asculti melodiile preferate sau melodiile care te fac sa te antrenezi cat mai intens.

 5. 5

  Iti recomandam sa asculti inainte de a merge la sala melodiile pe care vrei sa le incluzi in playlist, pentru a nu fi nevoit sa sari peste anumite melodii care nu ti se par deloc potrivite pentru antrenament.

 6. 6

  De asemenea, nu te bloca la anumite melodii sau la un singur stil muzical. Iti recomandam ca odata la 1-2 saptamani sa incerci sa schimbi cateva din melodiile pe care le asculti pentru a adauga diversitate antrenamentului tau si pentru a nu intra intr-o monotonie.

Previous postCum sa iti aduci in forma trenul inferior al corpului tau Next postCum sa iti amenajezi acasa un set de greutati

Related Posts

Posteaza un comentariu


close