Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa stai in maini – CumFacSa.ro

Cum sa stai in maini

Unelte articol

Acesta este un exercitiu excelent cu ajutorul caruia poti sa iti lucrezi trunchiul.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa executi acest exercitiu langa un zid sau un perete, doar pentru a avea un punct de sprijin.

 2. 2

  Exerseaza sa iti aduci picioarele in sus. Sprijina-te in maini si incearca sa stai in maini cu picioarele in sus. Fa acest lucru in fata unui perete. Nu trebuie sa iti fie teama ca nu ai cum sa te ranesti daca te concentrezi asupra acestui exercitiu.

 3. 3

  Ia-ti un avant de 1-2 pasi, apleaca-te, sprijina-te in maini si adu-ti picioarele in sus.

 4. 4

  Nu uita sa intinzi coatele de tot si sa te impingi in sus din umeri. Daca nu intinzi coatele la inceput si le tii putin indoite, atunci risti sa iti pierzi echilibrul si sa cazi.

 5. 5

  Pentru inceput, incearca doar sa stai cu picioarele sprijinite de perete pana te inveti cu miscarea. Dupa un timp, poti sa te impingi cu picioarele in perete, pentru a incerca sa stai in maini fara a te sprijini de perete.

 6. 6

  Dupa o perioada dupa ce te-ai antrenat, poti sa incerci sa stai in maini fara a te mai folosi de perete. Mergi intr-un loc in care ai destul spatiu de desfasurare. Pune in locul peretelui cateva saltele, in cazul in care cazi pe spate sa nu te lovesti.

 7. 7

  Daca simti ca te duci pe spate si caderea este inevitabila, curbeaza-ti spatele pentru a amortiza cat mai tare cazatura si pentru a nu te accidenta.

Previous postCum sa stai in maini in piscina Next postCum sa stai sanatos in Mexic

Related Posts

Posteaza un comentariu


close