Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te obisnuiesti cu temperaturile foarte scazute – CumFacSa.ro

Cum sa te obisnuiesti cu temperaturile foarte scazute

Unelte articol

Cu putin antrenament poti ajunge sa suporti pentru perioade destul de indelungate temperaturi destul de scazute.

Pasi

 1. 1

  Ia o pauza de la orice activitate, opreste-te din mers si incearca sa iti dai seama cat de rece este afara. Vei observa in scurt timp ca nu este chiar asa de rau precum crezi. Daca tremuri, incearca sa te opresti din tremurat pentru o perioada. Vei observa ca este cumva si un fel de joc al mintii.

 2. 2

  Incearca sa ignori frigul si sa te gandesti la faptul ca acesta nu te afecteaza prea tare. Daca iti este frig la maini sau la picioare, atunci poti foarte bine sa nu faci nimic si sa te obisnuiesti cu aceasta idee. Important este ca in interior, organele sa fie incalzite, pielea poate sa suporte putin frig.

 3. 3

  Antreneaza-te in asa maniera incat sa te obisnuiesti cu senzatia de frig. Tine zapada cat mai mult in maini, fa plimbari scurte pe afara imbracat putin mai sumar, fa baie in apa putin mai rece, sau fa dusuri rapide cu apa rece. Daca inca nu suporti apa rece, atunci poti incepe prin a te spala pe maini si pe picioare cu apa rece de la chiuveta.
  Vei observa ca in scurt timp, organismul tau va incepe sa se obisnuiasca cu apa rece si vei ajunge sa poti sa suporti temperaturi din ce in ce mai scazute.

 4. 4

  Iesi afara si incearca sa infrunti frigul. Mergi afara, fie ca este vorba de o plimbare, de o bataie cu bulgari cu zapada, de mers cu sania.

 5. 5

  Invata sa practici snowboarding sau schi. Acest lucru nu numai ca te va ajuta sa devii mai in forma, dar te va ajuta foarte mult sa te obisnuiesti cu frigul.

 6. 6

  Adevaratul frig este de la temperaturi mai mici decat -15 grade celsius. Temperaturi mai mari de aceasta pot fi suportate cu usurinta cu putin antrenament si cu imbracaminte adecvata.

Previous postCum sa te muti in Hawai Next postCum sa te ocupi de puricii cainelui tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close