Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa adopti o rutina zilnica de exercitii fizice – CumFacSa.ro

Cum sa adopti o rutina zilnica de exercitii fizice

Unelte articol

Citeste acest articol pentru a invata cum poti sa incluzi exercitiile fizice in activitatile tale zilnice si pentru a te mentine intr-o forma fizica cat mai buna.

Pasi

 1. 1

  Acorda-ti cel putin jumatate de ora in anumite zile ale saptamanii in care sa faci exercitii fizice de fitness sau de ridicati de greutati. Alege un interval orar in care sa fii cat mai liber si in care sa te poti dedica exercitiilor fizice. Vei avea nevoie de cel putin jumatate de ora pentru un antrenament eficient.

 2. 2

  Seteaza-ti anumit goluri pe care sa le poti atinge. Pentru a atinge acele goluri propuse, vei avea nevoie sa intri intr-o rutina de exercitii fizice si sa faci cate un antrenament aproape in fiecare zi.

 3. 3

  Alege o activitate sau un sport pe care iti place sa il practici. In aceasta maniera iti va fi mult mai usor sa practici un sport pe care il indragesti si care iti place si iti va fi mult mai usor sa atingi scopurile pe care ti le-ai propus.

 4. 4

  La inceput, pana intri intr-o rutina de antrenament, va trebui sa faci antrenamente scurte si intense, pana cand organismul tau se va obisnui cu anumite exercitii si cu efortul fizic depus.

 5. 5

  Pe masura ce trece timpul si faci progrese, poti sa urmezi antrenamente mai lungi si mai intense.

 6. 6

  Ia frecvent pauzele de care ai nevoie pentru a-ti trage rasuflarea si pentru a permite muschilor sa se relaxeze. Ai totusi grija si nu lua pauze mai lungi de un minut, pentru a nu-ti iesi din ritm.

 7. 7

  Invata sa fii cat mai bine dispus in perioada antrenamentului si sa faci in asa maniera incat sa ti se para un lucru cat mai vesel si cat mai placut. De exemplu, poti sa asculti muzica in timp ce te antrenezi.

Previous postCum sa previi insolatia la caini Next postCum sa afli mai multe despre fauna indiana

Related Posts

Posteaza un comentariu


close