Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai coapse mai subtiri – CumFacSa.ro

Cum sa ai coapse mai subtiri

Unelte articol

Citeste in continuare acest articol daca vrei sa afli cum anume trebuie sa procedezi pentru a avea coapse cat mai subtiri.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa faci cat mai multe activitati care implica mersul pe jos (sa mergi la scoala sau la servici pe jos, sa mergi la cumparaturi pe jos, etc).

 2. 2

  Iesi in cartieri sau pe stadion la alergat. Pentru a incepe sa arzi grasimea din organism va trebui sa te antrenezi cel putin 30 de minute de fiecare data cand iesi la alergat.

 3. 3

  Saritul corzii este o metoda foarte buna de a face exercitii fizice.

 4. 4

  Daca nu ai posibilitatea sa iesi afara, sau daca vremea de afara este foarte urata, atunci poti sa te antrenezi in casa si sa alergi pe loc.
  Daca iti permiti, atunci poti sa iti cumperi si sa ai in casa la tine o banda de alergat sau o bicicleta eliptica.
  Astfel vei avea toate echipamentele necesare pentru a te antrena si pentru a obtine coapse cat mai subtiri.

 5. 5

  Inscire-te la niste cursuri de dans. Si aceasta este o modalitate foarte buna prin care iti poti antrena muschii coapselor si pentru a slabi.

 6. 6

  Mergi la sala de forta sau de fitness si creaza-ti un antrenament care implicat cat mai mult muschii abdominali si pe cei ai picioarelor : executa genuflexiuni, ridicari de trunchiuri, ridicari de picioare, fandari, etc.

 7. 7

  Daca nu ai acces la o sala de fitness sau daca nu ai timp de asa ceva, atunci poti sa faci aceste exercitii acasa la tine, deoarece nu vei avea nevoie de aparatura speciala pentru a te antrena.

 8. 8

  Ia pauza de cel putin o zi intre antrenamente.

 9. 9

  De asemenea, daca vrei sa slabesti si sa ai picioare cat mai subtiri atunci va trebui sa fii atenta si la ce mananci. Evita mancarurile bogate in calorii si incearca sa consumi cat mai multe fructe si legume.

Previous postCum sa ai brate mari Next postCum sa ai gambe cat mai mari

Related Posts

Posteaza un comentariu


close