Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi muzica potrivita pentru exercitiile aerobice – CumFacSa.ro

Cum sa alegi muzica potrivita pentru exercitiile aerobice

Unelte articol

Pentru un antrenament reusit de aerobic ar trebui sa alegi melodiile potrivite, in functie de ritmul de antrenament pe car el-ai ales. Acest lucru te va ajuta sa te mentii in antrenament cu tempoul, iar acest lucru poate sa iti imbunatateasca experienta antrenamentului. Iata cateva modalitati cu ajutorul carora poti sa gasesti ritmul potrivit pentru tipul tau de antrenament.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa te familiarizezi cu rutina de antrenament. Acest lucru iti va fi de folos mai incolo, cand va trebui sa determini tipul de muzica de care vei avea nevoie.
  Asa ca pentru inceput iti sugeram sa te antrenezi in mod normal pana ajungi sa executi cat mai corect exercitiile la antrenament.
  Daca rutina ta de antrenament se bazeaza pe un filmulet (CD/DVD), atunci te sfatuim sa urmaresti rutina ta pana cand ajungi sa stabilesti un anumit ritm.

 2. 2

  Gandeste-te la genul de muzica de care vei avea nevoie pentru a te antrena. In functie de antrenament (de rapiditatea sa) ar trebui sa iti poti alege genul de muzica pe care sa il asculti.

 3. 3

  Asculta cateva din melodiile din genul de muzica pe care l-ai selectat. Acest lucru iti va permite sa iti faci un playlist ideal pentru programul tau de antrenament.

 4. 4

  Selecteaza muzica cu un anume tempo, care sa se potriveasca cel mai bine rutinei tale de antrenament. Majoritatea antrenamentelor de aerobic se incadreaza intr-un tempo de 130-160 batai pe minut, in timp ce alte exercitii aerobice se pot incadra intre 118-125 batai pe minut.
  Astfel, in functie de exercitiile pe care le executi va trebui sa alegi melodiile potrivite.

 5. 5

  Organizeaza-ti melodiile in playlistul tau in conformitate cu desfasurarea antrenamentului tau de aerobic.
  Pune melodiile cu un tempo mai scazut la inceput, si pe cele cu un tempo mai mare spre final.

 6. 6

  Schimba in mod constant melodiile pe care le asculti pentru a nu intra intr-o rutina, sau pentru a scapa de plictiseala pe care o capeti dupa ce asculti aceleasi melodii in mod constant.

Previous postCum sa alegi cel mai bun organizator de safari Next postCum sa alegi o destinatie de vacanta de Craciun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close