Cum sa arzi caloriile acasa la tine

Unelte articol

In acest articol poti sa inveti cum sa combini o alimentatie corespunzatoare cu cateva exercitii fizice pentru a te mentine in forma de acasa, fara a mai merge la o sala de fitness sau o sala de forta.

Pasi

 1. 1

  Foloseste-te de greutati simple, precum gantere sau bara cu discuri pentru a executa cat mai multe exercitii fizice pentru a-ti antrena toti muschii corpului.
  De asemenea, executa exercitiile fizice in care iti vei implica propria greutate corporala (flotari, genuflexiuni, tractiuni).

 2. 2

  Foloseste benzile de rezistenta. Acestea pot sa iti dea posibilitatea sa faci un antrenament atat pentru forta cat si pentru rezistenta, nu ocupa mult spatiu si sunt foarte usor de depozitat si de instalat. Daca nu gasesti de cumparat astfel de benzi de rezistenta, poti sa iti cumperi macar un extensor, care se bazeaza pe principiul alungirii unui resort.
  Te poti documenta pe internet despre cum sa faci exercitii folosindu-te de benzile rezistente sau de un extensor.

 3. 3

  Fa exercitii cardio. Aceste exercitii nu iti vor da forta pe care o dobandesti in urma ridicarii greutatilor, dar iti vor da mai multa rezistenta si te vor ajuta sa arzi grasimi mult mai repede. Poti sa cumperi si sa montezi intr-o camera din casa ta o banda de alergat sau o bicicleta eliptica.

 4. 4

  Foloseste manusi speciale pentru a ridica greutati, deoarece acestea iti vor permite sa ai o priza cat mai buna si vor preveni accidentarile mainilor (besici sau bataturi).
  De asemenea, incearca sa adopti o pozitie cat mai corecta in timp ce executi aceste exercitii fizice, pentru a evita accidentarile.

 5. 5

  Acestea sunt lucrurile de care vei avea nevoie pentru a putea sa te antrenezi acasa : gantere, bara cu discuri, banca orizontala, banda de alergat, bicicleta eliptica, benzi de rezistenta sau extensoare.

Previous postCum sa arzi calorii in timp ce joci jocuri video sau pe calculator Next postCum sa arzi grasimea si sa pui pe tine masa musculara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close