Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa circuli cu o bicicleta in trafic – CumFacSa.ro

Cum sa circuli cu o bicicleta in trafic

Unelte articol

Iata cum poti face acest lucru in siguranta deplina.

Pasi

 1. 1

  Poarta mereu o casca pe cap. Aceasta nu va preveni accidentele, dar cu siguranta ca te va proteja in cazul in care suferi un accident si te lovesti cu capul de un obiect tare.

 2. 2

  Poarta haine in care sa te simti cat mai confortabil. Daca este frig afara, poarta haine groase dar care sa iti stea lipite de corp, care sa nu fie voluminoase. De asemenea, vei avea nevoie sa porti o geaca sau o vesta reflectorizanta, pentru a fi cat mai vizibil in trafic.

 3. 3

  Asigura-te ca stai cat mai confortabil pe scaunul bicicletei. Regleaza-l de fiecare data inainte sa te urci pe bicicleta si sa pornesti la drum.

 4. 4

  Circula doar pe strazile care nu sunt asa de aglomerate. Daca nu esti un biciclist foarte experimentat, atunci nu ar fi o idee buna sa te arunci pe strazile care sunt prea aglomerate.

 5. 5

  Respecta toare regulile de circulatie. Circula odata cu masinile din trafic, nu urca pe trotuare si opreste intotdeauna la culoarea rosie a semaforului.

 6. 6

  Treci cu mare grija pe langa masinile parcate pe drum.

 7. 7

  Fii cat mai concentrat la drum si incearca sa te mentii cat mai putin distras. O idee buna ar fi sa nu porti casti pe urechi. Astfel, poti sa stii ce se intampla in jurul tau.

 8. 8

  Fii cat mai alert in timp ce mergi. Incearca sa anticipezi miscarile masinilor din trafic, dar totodata, incearca sa fii si tu cat mai previzibil pentru cei din trafic.

 9. 9

  Fii foarte atent atunci cand ajungi in intersectii, mai ales cand vine vorba de intersectiile nedirijate. Foloseste semnale cu mana atunci cand vrei sa schimbi directia de mers.

 10. 10

  Pe timp de noapte foloseste farurile din fata si din spatele bicicletei. De asemenea, asigura-te ca ai montate stopuri dar si reflectorizante pe pedale.

Previous postCum sa castigi la skanderberg Next postCum sa cobori un deal pe bicicleta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close