Cum sa contracarezi o lovitura frontala cu piciorul

Unelte articol

Iata cum trebuie sa procedezi pentru a retalia dupa ce ai primit o lovitura cu piciorul.

Pasi

 1. 1

  Exista trei abordari pentru a retalia in urma unei astfel de lovituri : evita, blocheaza si contraataca.

 2. 2

  Este destul de simplu sa eviti o astfel de lovitura. Tot ce trebuie sa faci este sa te indepartezi de adversar in timp ce acesta executa lovitura respectiva. Da-te cat mai in spate sau paseste in lateral. Desi poate sa fie un lucru destul de tentant, sa nu te apropii de adversar in timp ce acesta executa lovitura.

 3. 3

  O alta modalitate eficienta este sa blochezi lovitura, pentru a minimiza daunele. Incearca sa previi adversarul tau sa duca la bun final lovitura, incercand sa ii blochezi piciorul in timp ce acesta o executa. Daca reusesti sa faci acest lucru, atunci vei reusi sa iti dezechilibrezi adversarul si vei reusi sa il iei prin surprindere cu o astfel de miscare. Tine minte ca acest lucru nu inseamna neaparat sa ii opresti piciorul, ci poti sa ii opresti intregul corp.

 4. 4

  Odata ce ai ajuns sa executi impecabil aceste miscari, abia atunci vei fi pregatit sa iti contraataci adversarul. Acesta este cel mai inalt nivel la care poti sa ajungi atunci cand te aperi impotriva unei lovituri : sa furi atacul unui adversar si sa il intorci impotriva sa.

 5. 5

  Atunci cand te antrenezi cu un partener, incercati sa va miscati cat mai incet si cat mai previzibil, pentru a nu va lovi si rani reciproc.

 6. 6

  Intotdeauna incalziti-va inainte de a incepe un astfel de antrenament.

Previous postCum sa conduci in India Next postCum sa contracarezi un adversar

Related Posts

Posteaza un comentariu


close