Cum sa excelezi la orele de sport

Unelte articol

Citeste urmatoarele sfaturi daca vrei sa iei o nota foarte buna la ora de aducatie fizica.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa stii ca pe langa exercitiile pe care le faci la sala de sport, va trebui sa te antrenezi si suplimentar, acasa. Acest lucru nu iti va lua foarte mult timp. Nu vei avea nevoie de cate 20-30 de minute in fiecare zi pentru a te antrena.
  Acasa poti sa faci exercitii cu propria greutate a corpului : saritul corzii, flotari, fandari, genuflexiuni, exercitii pentru abdomen, exercitii de stretching.
  Fa-ti un program in asa maniera incat la fiecare antrenament sa faci alte tipuri de exercitii.

 2. 2

  Pe langa programul de antrenament de acasa va trebui sa iti creezi un program de alimentatie. Astfel, noi iti recomandam sa consumi cat mai multe fructe si legume, sa renunti la alimentele bogate in zahar si grasimi si sa consumi alimente cu un continut ridicat de proteine (carne de peste, pui, curcan, carne slaba de vita si de porc) si sa consumi alimente bogate in carbohidrati complecsi (cartofi, orez, paste).

 3. 3

  La orele de educatie fizica incearca sa fii atent la toate indicatiile pe care le ofera profesorul de sport.

 4. 4

  Incearca sa executi exercitiile exact asa cum iti arata profesorul.
  Ora de educatie fizica ar trebui sa fie o ora in care desfasori activitati placute. Incearca sa nu fii o persoana prea competitiva si fii o persoana cat mai respectuoasa fata de colegii tai si fata de profesorul de sport.

 5. 5

  Intotdeauna incearca sa te fortezi in asa maniera incat sa iti depasesti limitele si recordul personal.

 6. 6

  Atunci cand te pregatesti pentru ora de sport, alege tot timpul haine cat mai potrivite, care sa nu te impiedice sa faci anumite miscari.
  Hainele pe care le porti ar trebui sa fie cat mai lejere, sa nu iti limiteze miscarile pe care le faci in timpul orei de sport. De asemenea, hainele ar trebui sa fie din materiale care sa ii permita organismului si pielii tale sa respire.

Previous postCum sa eviti supraincalzirea organismului in timp ce te antrenezi Next postCum sa executi corect indreptarile

Related Posts

Posteaza un comentariu


close