Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa executi exercitii de forta pentru gimnastica – CumFacSa.ro

Cum sa executi exercitii de forta pentru gimnastica

Unelte articol

Gimnastii sunt sportivi recunoscuti pentru forta lor, gratia cu care executa exercitiile, dar si pentru flexibilitatea lor. Noi iti vom arata cateva exemple de exercitii de forta.

Pasi

 1. 1

  Lucreaza asupra muschilor abdominali. Indiferent ce fel de gimnastica practici, cu siguranta ca vei avea nevoie de muschi abdominali foarte puternici. De aceea noi te vom sfatui sa executi diverse exercitii care iti vor lucra toti muschii abdominali. Gasesti la noi pe site diverse articole care includ diverse exercitii atat pentru muschii abdominali cat si pentru alte grupe musculare.

 2. 2

  Lucreaza asupra picioarelor pentru a avea o musculatura cat mai puternica, cu o rezistenta cat mai mare. Poti reusi acest lucru combinand exercitiile cardio, cum ar fi alergatul cu cele de forta, precum genuflexiunile sau fandarile.

 3. 3

  Dezvolta-ti musculatura bratelor. Executa exercitii care iti vor necesita greutatea corpului, cum ar fi flotari si tractiuni.

 4. 4

  Dezvolta-ti flexibilitatea. Executa diverse miscari si exercitii care te vor ajuta sa ai o flexibilitate si mobilitate cat mai mare.

 5. 5

  Poti chiar sa iei lectii de dans pentru a avea un echilibru si o coordonare cat mai bune. Acestea ar trebui sa te ajute sa fii o persoana cat mai gratioasa.

 6. 6

  In final, nu uita ca daca vrei sa fii un gimnast cat mai bun, va trebui sa exersezi cat mai mult si sa fii cat mai perseverent in ceea ce priveste practicarea sportului tau favorit.

 7. 7

  Ai totusi grija si nu te forta prea tare pentru a nu te supraantrena sau pentru a nu te accidenta. Ia pauze intre exercitii si rezerva-ti cel putin o zi in fiecare saptamana in care sa te odihnesti.

Previous postCum sa eviti capcanele in care cad turistii in Tailanda Next postCum sa executi o lovitura de putere in Snooker

Related Posts

Posteaza un comentariu


close