Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci flotari cu ajutorul unei mingi medicinale – CumFacSa.ro

Cum sa faci flotari cu ajutorul unei mingi medicinale

Unelte articol

Acest exercitiu de o intensitate ridicata te va ajuta sa iti antrenezi muschii tricepsului, ai umerilor, ai pieptului si ai spatelui.

Pasi

 1. 1

  Aseaza-te in pozitia de flotare, numai ca va trebui sa te sprijini cu una din maini pe o minge medicinala.

 2. 2

  Decide-te si in ceea ce priveste pozitia picioarelor : pentru mai multa stabilitate poti sa tii picioarele departate la nivelul umerilor, sau pentru a mari intensitatea acestui exercitiu poti sa te sprijini doar intr-un picior.

 3. 3

  Executa acum flotarea in mod normal, ca si cum ai face flotari in ambele maini. Coboara-ti trunchiul pana cand atingi cu pieptul mingea medicinala.
  Impinge-te folosindu-te de muschii bratelor si ai pieptului pana cand ajungi in pozitia cea mai de sus.
  Executa cel putin 8 repetari pentru fiecare brat.

 4. 4

  Pentru a mari mai mult intensitatea acestui exercitiu, poti sa te sprijini cu ambele maini pe cate o minge medicinala. Astfel trunchiul tau va parcurge o distanta mai mare de la sol pana in punctul cel mai de sus, lucru care iti va solicita mai mult muschii tricepsului si ai pieptului.

 5. 5

  Beneficiile executiei acestui exercitiu sunt o crestere in ceea ce priveste forta si masa musculara la nivelul muschilor tricepsului si ai pieptului.

Previous postCum sa faci exercitii in vacanta Next postCum sa faci genuflexiuni cu ajutorul unei benzi elastice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close