Cum sa faci flotari in maini

Unelte articol

Flotarile in maini sunt un exercitiu foarte bun pentru a-ti intari musculatura trenului superior.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa inveti sa stai in maini, fie de unul singur, fie sprijinit de perete. Gasesti la noi pe site un articol care descrie pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a sta in maini. Va invitam sa il cititi.

 2. 2

  Pentru inceput, va trebui sa incercati varianta mai usoara : aceea de a face flotari in maini cand sunteti sprijinit de perete.

 3. 3

  Ridicati-va in maini, sprijiniti-va cu picioarele de perete si coborati-va incet si cu grija pana atingeti podeaua cu varful capului.

 4. 4

  Impingeti-va cu toata forta in maini pentru a ajunge inapoi in pozitia initiala.

 5. 5

  Daca nu poti face acest exercitiu de unul singur, atunci va trebui sa chemati un partener, care sa va tina de picioare si sa va traga putin in sus atunci cand vreti sa va ridicati inapoi.

 6. 6

  Pentru a va pregati pentru acest exercitiu, puteti sa faceti cateva saptamani antrenamente doar cu flotari normale. Astfel, veti capata forta necesara pentru a face flotari in maini.

 7. 7

  Odata ce capatati forta si experienta necesare executarii flotarilor in maini, puteti trece la partea mai avansata, si aceea sa faceti flotari fara a va mai sprijini de vre-un perete sau fara a va mai ajuta vre-un partener.

 8. 8

  Acest exercitiu nu va fi foarte usor, asa ca veti avea nevoie de rabdare si perseverenta pentru a dobandi forta si echilibrul necesar pentru a-l executa la perfectie.

Previous postCum sa faci fata atunci cand se scurteaza ziua Next postCum sa faci focul pe o vreme ploioasa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close