Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci roata – CumFacSa.ro

Cum sa faci roata

Unelte articol

A face roata este un exercitiu de baza in gimnastica care iti intareste partea de sus a corpului si te ajuta sa poti efectua miscari mult mai avansate. Aici gasesti cateva tehnici de baza pentru acest tip de exercitiu.

Pasi

 1. 1

  Inainte sa incepi exercitiul, asigura-te ca ai destul spatiu in jurul tau. Cel mai bine este sa faci acest tip de exercitiu intr-o sala de gimnastica, sau in aer liber.

 2. 2

  Incalzeste-te. Indiferent cat de in forma te consideri, intotdeauna este recomandat sa faci incalzirea inainte sa te apuci de orice exercitiu fizic.

 3. 3

  Traseaza imaginar o linie dreapta pe pamant. Ambele picioare ar trebui sa fie pe acea linie in timpul exercitiului.

 4. 4

  Adopta pozitia corecta. Departeaza-ti picioarele mutin mai mult decat la nivelul soldului si ridica-ti mainile deasupra capului. Mentine-ti coatele intinse pe parcursul exercitiului.

 5. 5

  Indreapta un picior in directia in care faci exercitiul. Celalalt picior tine-l putin in exterior pentru un echilibru mai bun.

 6. 6

  Uita-te in jos in punctul in care iti vei pune mainile. Acest lucru te va ajuta sa ai un control mai bun asupra corpului si sa nu devii dezorientat.

 7. 7

  Incepe cu bratul de deasupra piciorului indreptat spre directia in care vrei sa executi exercitiul.

 8. 8

  Impinge-te tare cu picioarele in pamant pentru a-ti lua avant.

 9. 9

  In timp ce esti cu capul in jos, urmareste-ti mainile, care ar trebui sa fie drepte si ferme. Acest lucru te va ajuta sa ai control asupra corpului.

 10. 10

  Aterizeaza pe piciorul opus celui cu care ai inceput. Procesul aterizarii este opus procesului de inceput.

 11. 11

  Trebuie sa tii minte urmatoarea regula in ceea ce priveste desfasurarea exercitiului si a membrelor implicate : mana, mana, picior, picior. Aceasta este formula de baza pentru acest exercitiu.

Previous postCum sa faci o conversie din binar in zecimal Next postCum sa faci un flip pe spate

Related Posts

Posteaza un comentariu


close