Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci sa ai muschi pectorali mari – CumFacSa.ro

Cum sa faci sa ai muschi pectorali mari

Unelte articol

Daca vrei sa ai o pereche de pectorali mai mari, poti incerca sa faci aceste tipuri de exercitii.

Pasi

 1. 1

  Fa flotari. De multe ori acest exercitiu este neglijat din cauza ca este considerat mult prea simplu. Flotarile actioneaza asupra muschilor pectorali, ai umerilor / spatelui.

 2. 2

  Impins cu bara de la piept. Acesta este cel mai popular exercitiu pentru muschii pectorali. Pentru a executa corect acest exercitiu, coboara bara pana ajungi la 2cm de piept, apoi ridic-o pana iti indrepti mainile. Impinsul cu bara este benefic si pentru muschii tricepsului si ai umerilor. Pentru a avea rezultate cat mai bune, incearca sa faci intre 8-12 repetari cu o anumita greutate.

 3. 3

  Alte variatii ale exercitiului de la pasul 2 ar fi impinsul cu bara din pozitia inclinat si din pozitia declinat. Aceste exercitii sunt benefice pentru diferite portiuni ale muschiului pectoral : pectoralul superior si cel inferior (partea de sus si partea de jos a muschiului pectoral).

 4. 4

  Fa fluturari cu ganterele. Acest exercitiu nu va avea un impact dramatic asupra cresterii masei musculare, dar iti va modela forma muschilor pectorali.

 5. 5

  Ca un ultim exercitiu, poti face flotari la barele paralele. Poti avea o oarece dificultate cand faci pentru prima data acest tip de exercitiu, dar poti sa iti construiesti o mare masa musculara daca faci acest exercitiu.

Previous postCum sa faci o fata sa se simta ca este speciala Next postCum sa faci suc natural de fructe

Related Posts

Posteaza un comentariu


close