Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un bun atlet – CumFacSa.ro

Cum sa fii un bun atlet

Unelte articol

Chiar daca esti un foarte bun atlet, intotdeauna este loc de ceva mai bun. Iata cateva sfaturi despre cum poti proceda pentru a face progrese cat mai mari.

Pasi

 1. 1

  In primul si in primul rand trebuie sa te antrenezi cat mai mult si cat mai tare. Profita de orice ocazie pentru a te antrena, fie ca este alaturi de familie, prieteni sau chiar colegii de antrenament, fie ca este vorba de un joc mai relaxant sau un joc mai serios.

 2. 2

  Va trebui sa dispui de toate echipamentele necesare pentru a practica in siguranta sportul respectiv. Daca nu ai la dispozitie toate echipamentele necesare, atunci risti sa te accidentezi.

 3. 3

  Nu lasa niciun obstacol sa stea in calea golurilor tale. Asa ca nu tine cont de persoanele care iti spun ca nu poti face un anumit lucru, deoarece sansele sunt mari ca acele persoane sa fie geloase pe tine si pe efortul pe care poti sa il depui. Acele persoane isi doresc in mintea lor sa fie ca tine.

 4. 4

  Intotdeauna stabileste-ti niste scopuri si incearca sa le atingi.

 5. 5

  Fa-ti o lista cu prioritati si respect-o.

 6. 6

  Ai cat mai mare grija de organismul tau, odihneste-te minim 7 ore in fiecare seara si incearca sa iti faci o dieta echilibrata.

 7. 7

  Ai grija si nu te forta prea tare. Astfel, poti evita eventualele accidentari sau alte lucruri urate care nu ar trebui sa se intample.

Previous postCum sa fii un bun calaret Next postCum sa fii un aruncator cat mai bun la baschet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close