Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa folosesti o minge de echilibru (balance ball) pe post de scaun – CumFacSa.ro

Cum sa folosesti o minge de echilibru (balance ball) pe post de scaun

Unelte articol

Ideea principala din spatele acestui antrenament este sa folosesti mingea in avantajul tau, utilizand-o pentru a-ti imbunatati atat forta cat si echilibrul pentru intregul organism. Iata cateva sfaturi despre cum poti incorpora acest exercitiu in programul tau de antrenament.

Pasi

 1. 1

  Aliniaza-ti vertical urechile, umerii si soldurile atunci cand te asezi pe minge. Acestea ar trebui sa formeze o linie verticala.

 2. 2

  Pune-ti posteriorul putin mai jos fata de punctul cel mai inalt al mingii.

 3. 3

  Incearca sa iti distribui cat mai bine greutatea pe punctul tau de contact cu mingea (muschii fesieri).

 4. 4

  Pozitioneaza-te pe minge in asa maniera incat cuta care se formeaza la soldurile tale este aliniata cu genunchii. De asemenea, genunchii impreuna cu gleznele ar trebui sa fie aliniate vertical.

 5. 5

  Atunci cand incerci sa iti tii echilibrul pe minge, incearca sa tii privirea fixata inainte si sa tii gatul cat mai drept.

 6. 6

  Astfel, odata ce ti-ai gasit o pozitie de ehcilibru pe minge, poti sa o folosesti pe post de scaun in orice activitate din viata de zi cu zi : la masa, atunci cand iti faci temele sau cand stai la birou la calculator.
  Astfel, cand vei sta pe mingea de echilibru iti vei forta spatele sa stea cat mai drept si vei invata sa adopti o postura cat mai corecta (spatele drept, pieptul in fata si privirea orientata spre inainte).

 7. 7

  Ai totusi grija si nu incerca sa te folosesti de aceasta minge atunci cand esti ametit, cand te doare capul, cand iti este rau sau cand ai o stare de greata, deoarece iti va agrava mai tare starea.

.

Previous postCum sa folosesti o banda elastica pentru exercitii fizice Next postCum sa folosesti o toaleta Indiana

Related Posts

Posteaza un comentariu


close