Cum sa gasesti motivatia sa te antrenezi

Unelte articol

Majoritatea persoanelor incep exercitiile fizice din motivele gresite. Unele persoane de exemplu incep a se antrena doar din dorinta de a slabi. Ideea este urmatoarea : cu cat ai mai multe motive sa te antrenezi si sa practici un sport, cu atat sunt mai mari sansele sa te tii cat mai mult de acel sport. Iata cateva motive simple de care trebuie sa tii cont atunci cand te antrenezi.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput ar trebui sa te gandesti la faptul ca nu te afli deloc intr-o forma fizica buna. Incearca sa alergi 2km, sa urci cateva etaje, sa faci flotari sa sa mergi intr-o sala de forta. Vei fi uimit de forma ta fizica proasta daca vei incerca sa faci exercitiile enumerate mai sus.

 2. 2

  Incearca sa afli de unul singur motivele pentru care sa te antrenezi pentru a ajunge intr-o forma fizica cat mai buna. Unele dintre cele motive sunt :
  * Pierderea in greutate. Cu cat alergi mai mult si mai des cu atat vei reusi sa pierzi mai mult in greutate intr-un timp cat mai scurt.
  * Atunci cand te antrenezi, organismul tau elibereaza endorfine, hormoni care sunt responsabili cu starea de buna dispozitie si de fericire.
  * Daca esti int-o forma fizica buna, cu atat itiu va fi mult mai usor sa executi anumite activitati uzuale, activitati care implica in mare parte efortul fizic.

 3. 3

  Creaza-ti propriul tau program de antrenament si de alimentatie si respecta cu strictete acel program. Acest lucru din pacate este mult mai usor de zis decat de facut, asa ca vei avea nevoie de multa dedicatie, rabdare, perseverenta si timp.
  Totusi, daca te tii de acel program de antrenament, vei observa ca vei ajunge sa te simti mai bine si vei fi motivat chiar sa te antrenezi mai intens pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Previous postCum sa gasesti lucruri pe care poti sa le faci pe gratis in weekend Next postCum sa gasesti motivatie sa faci exercitii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close