Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa incluzi exercitiile fizice in programul tau zilnic de antrenament – CumFacSa.ro

Cum sa incluzi exercitiile fizice in programul tau zilnic de antrenament

Unelte articol

Acest articol te va ajuta sa iti faci programul tau zilnic in asa maniera incat sa iti permiti sa incluzi si exercitiile fizice in acel program.

Pasi

 1. 1

  Iti recomandam sa incerci sa mergi cat mai mult pe jos. Ideal ar fi ca in fiecare zi sa poti merge 30 de minute pe jos. Daca de exemplu trebuie sa mergi cu masina sau cu un mijloc de transport in comun pana la lucru si inapoi, atunci iti recomandam sa parchezi masina sau sa cobori din mijlocul de transport cu 1-2 statii inainte de a ajunge la cladirea in care lucrezi.

 2. 2

  Joaca-te. Daca ai copii, atunci joaca-te cu ei cand ajungi acasa. Alternativ poti sa iesi cu prietenii sau colegii de lucru la un fotbal, volei, baschet, orice sport care implica miscare.

 3. 3

  Daca nu iti plac sporturile pe echipe, atunci ca sporturi individuale iti recomandam antrenamentele fizice (ridicarile de greutati, flotarile, genuflexiunile, abdomenele), inotul, alergatul, ciclismul, etc. Ar fi chiar bine daca ai reusi sa te antrenezi in aceasta maniera timp de 20 de minute in fiecare zi.

 4. 4

  Invata sa consumi alimentele potrivite. Chiar si cand esti la lucru poti sa te gandesti sa iti aduci mancarea de acasa. Important este sa incerci sa eviti cat mai mult alimentele cu un continut ridicat de zahar si grasimi.

 5. 5

  Daca nu iti permiti sa faci aceste lucruri zilnic, atunci iti recomandam ca macar odata la fiecare doua zile sa incerci sa faci putina miscare.
  Iti garantam ca daca te apuci inca de acum sa faci miscare, vei fi foarte multumit de acest lucru cand vei inainta in varsta.

Previous postCum sa incluzi cat mai multe exercitii fizice in programul tau zilnic Next postCum sa indepartati intr-un mod natural mirosul neplacut din pantofi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close