Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti dezvolti abdomenul fara a face exercitii specifice muschilor abdominali – CumFacSa.ro

Cum sa iti dezvolti abdomenul fara a face exercitii specifice muschilor abdominali

Unelte articol

Cu totii vrem sa avem un abdomen foarte bine dezvoltat. Din pacate, unii din noi fie nu pot fie nu vreau sa execute exercitiile specifice muschilor abdominali. In acest articol va prezentam cateva alternative pentru a obtine un abdomen bine dezvoltat si bine reliefat.

Pasi

 1. 1

  Incearca macar sa faci unul dintre exercitiile cele mai de baza pentru dezvoltarea abdomenului : ridicarile de trunchi sau ridicarile de picioare / genunchi.

 2. 2

  Daca nu vrei sa faci niciunul dintre exercitiile prezentate mai jos, atunci incearca sa iti incordezi de cateva ori pe zi abdomenul. Poti face acest lucru fie atunci cand stai si lucrezi la birou, fie cand faci curat sau cand faci mancare la bucatarie. Ideal ar fi daca ai putea sa iti incordezi de 5 ori pe zi, timp de cate un minu abdomenul.

 3. 3

  Urca scarile. Acesta poate sa fie un exercitiu foarte bun pentru zona muschilor abdominali, precum si pentru dezvoltarea muschilor de la picioare (coapse si gambe).

 4. 4

  Consuma alimente cu un continut cat mai ridicat de fibre. Acest lucru iti va permite sa iti mentii corpul intr-o forma cat mai buna si iti va mari metabolismul.

 5. 5

  Mergi la sala sau executa alte tipuri de exercitii fizice atunci cand dispui de timpul sau de dispozitia necesara. Acest exercitii sunt alergatul, mersul pe bicicleta, inotul, pedalatul pe bicicleta eliptica sau alergatul pe banda.

 6. 6

  Gandeste-te ca orice exercitiu fizic iti va fi benefic.
  Nu te forta sa executi exercitii fizice care nu iti plac, sau care te fac sa te simti incomod. Executa doar acele exercitii care iti plac si care te fac sa te simti cat mai bine.

 7. 7

  Pentru a obtine muschi abdominali cat mai bine dezvoltati si cat mai reliefati trebuie sa te gandesti la doua lucruri : dieta si antrenament.

Previous postCum sa iti dai seama daca esti prea bolnav sa mergi la sala Next postCum sa iti dezvolti abdomenul fara a-ti tensiona gatul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close