Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti dezvolti bratele cat mai rapid – CumFacSa.ro

Cum sa iti dezvolti bratele cat mai rapid

Unelte articol

Iti prezentam in acest articol un program de antrenament care se concentreaza pe antrenamentul bratelor.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa incepi sa mananci cat mai mult si cat mai sanatos : fructe, legume, cereale, carne fara grasime.

 2. 2

  Este foarte greu sa te axezi doar pe antrenamentul bratelor, asa ca va trebui sa introduci si antrenamente cardio, precum si exercitii care iti vor dezvolta si celelalte grupe musculare, pentru a avea un corp cat mai proportional si armonios.

 3. 3

  Mergi la o sala de forta si urmeaza urmatorul program de antrenament :
  * Saptamana 1 : mergi la sala de 5 ori. Ridica greutati mici (5-10 kg) si invata sa te familiarizezi cu fiecare exercitiu in parte si cu miscarile pe care trebuie sa le faci in timpul exercitiilor. Bea cate un shake proteic dupa fiecare antrenament. Executa cate trei serii pentru fiecare grupa musculara si fa cel putin 10 repetari.
  * Saptamana 2 : Mergi la sala de 5 ori pe saptamana, numai ca de data aceasta mareste greutatile pe care le ridici (10-13kg).
  * Saptamana 3 : Tot de 5 ori va trebui sa mergi la sala, numai ca mareste si de data aceasta greutatile pe care le ridici.
  * Saptamana 4 : De data aceasta mergi doar de trei ori la sala, numai ca va trebui sa incerci si acum sa ridici greutati mai mari ca saptamana precedenta.
  * Incepand cu saptamana 5 vei merge la sala de 4 ori in fiecare saptamana si vei incepe sa te antrenezi pe grupe musculare. Executa-ti un program de antrenament in care sa iti antrenezi o singura data pe saptamana urmatoarele grupe : biceps, triceps, umeri, picioare, piept, spate.
  Mai mult, poti sa introduci si in antrenamentul tau exercitii pentru muschii abdominali, ai gambelor, ai antebratului si ai trapezului.

 4. 4

  Daca vrei sa iti antrenezi bratele de mai multe ori pe saptamana, iti recomandam sa iei o pauza de cel putin 2 zile intre antrenamentele pentru aceeasi grupa musculara.

 5. 5

  Incearca sa fii cat mai determinat si cat mai rabdator, deoarece muschii nu ti se vor dezvolta peste noapte.

Previous postCum sa iti dezvolti brate masive Next postCum sa iti dezvolti corect musculatura

Related Posts

Posteaza un comentariu


close