Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti tragi rasuflarea – CumFacSa.ro

Cum sa iti tragi rasuflarea

Unelte articol

Exercitiile fizice foarte intense te pot lasat fara rasuflare sau gafaind. Acesta poate sa fie un sentiment foarte neplacut. Folosindu-te de sfaturile de mai jos poti sa iti revii foarte repede daca te afli in acea situatie.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa incetinesti ritmul in care respiri. Daca respiri mai incet, atunci vei forta mai mult oxigen sa intre in plamani si in fluxul sanguin (iar in final la muschi va ajunge mai mult sange).

 2. 2

  Ingenuncheaza sau aseaza-te pe o suprafata orizontala timp de 1 minut. Imediat dupa ce ai terminat o serie sau un exercitiu fizic, aseaza-te timp de 1 minut pana sa iti revii. Odata ce ai reusit sa treci de acea stare de oboseala si gafaiala, poti sa te ridici si sa reiei antrenamentul.

 3. 3

  Pune mainile in sold. Acest lucru va permite plamanilor sa se deschida mai mult.

 4. 4

  Evita starea de panica. Chiar daca te simti obosit si simti ca aerul pe care il respiri nu este suficient, incearca sa nu intri in panica. Daca respiri din ce in ce mai mult si mai des pe gura (cum procedeaza persoanele care se panicheaza) vei ajunge sa te hiperventilezi.

 5. 5

  Invata sa folosesti o tehnica cat mai buna de respiratie, care cu siguranta ca te va ajuta enorm de mult pe viitor. O tehnica foarte buna este sa inspiri aerul pe nas (care ar trebui sa dureze aproximativ 3 secunde) si sa il dai afara pe gura (lucru care ar trebui sa durere 2 secunde).
  Poti sa te folosesti de aceasta tehnica atunci cand esti foarte obosit, cand gafai sau atunci cand ai impresia ca aerul pe care il respiri nu este suficient. Incearca sa te misti cat mai putin atunci cand iti tragi rasuflarea pentru a nu consuma inutil oxigenul.

Previous postCum sa iti tii in frau imaginatia Next postCum sa iti tratezi un gat iritat cu remedii naturale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close