Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te apuci de alergat daca esti bolnav de astm – CumFacSa.ro

Cum sa te apuci de alergat daca esti bolnav de astm

Unelte articol

Multe persoane au impresia ca daca ai astm, atunci nu ai voie sa faci efort fizic sau sport. Totusi, pe termen lung, daca iti dezvolti capacitatea pulmonara prin exercitii fizice, atunci aceasta boala nu va ajunge sa te afecteze asa de tare ca la inceput. Iata cum poti sa iti faci un program de alergat daca esti bolnav de astm.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca iei medicamentele pentru astm cu cel putin jumatate de ora inainte de inceperea antrenamentului.

 2. 2

  Aerul rece afecteaza mai tare persoanele astmatice decat aerul cald, asa ca daca afara este destul de frig, atunci fie ramaneti in casa, fie puteti sa purtati un fular la gura in timp ce alergati.

 3. 3

  Daca simti ca ai dificultati in a respira, atunci ia o pauza de la alergat.

 4. 4

  Inainte sa te apuci de alergat, consulta medicul de familie pentru a sti sigur ca ai voie sa faci efort fizic usor spre moderat.

 5. 5

  Nu te forta prea tare in timp ce alergi. Gandeste-te ca vei avea anumite limitari din cauza acestei boli, asa ca nu are rost sa te fortezi sa alergi mai mult sau mai repede decat poti tu.

Previous postCum sa te aperi impotriva unei lovituri cu piciorul Next postCum sa te apuci de tenis

Related Posts

Posteaza un comentariu


close