Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te bucuri de antrenamentul de dimineata – CumFacSa.ro

Cum sa te bucuri de antrenamentul de dimineata

Unelte articol

In acest lucru poti sa inveti cum sa profiti de orele diminetii pentru a-ti face antrenamentul fizic.

Pasi

 1. 1

  Foloseste-te de exercitiile fizice de dimineata pentru a te trezi, pentru a-ti pune sangele in miscare si pentru a deveni cat mai alert.
  Astfel, vei putea sa te conentrezi mai bine asupra lucrurilor pe care le ai de facut in fiecare zi.

 2. 2

  Evita sa te antrenezi seara. Atunci cand te antrenezi, corpul tau produce endorfine si deodata te vei simti plin de energie chiar si timp de cateva ore. Din aceasta cauza poti avea mari dificultati in a dormi noaptea daca te antrenezi inainte sa mergi la somn.
  Astfel, daca te antrenezi dimineata, poti profita de endorfinele eliberate in organism pentru a sta mai alert si pentru a te folosi de acea energie in scopuri utile (cum ar fi sa iti duci munca la bun sfarsit).

 3. 3

  Cu cat te antrenezi mai mult si mai des in fiecare dimineata, cu atat vei avea posibilitatea sa iti maresti rata metabolica. Astfel, corpul tau va arde mai multe grasimi in restul zilei si vei ajunge sa ai un corp de invidiat in foarte scurt timp.

 4. 4

  Pentru incepatori, recomandam sa mearga la o plimbare de 10 minute, imediat dupa ce coboara din pat.
  Pe masura ce trece timpul si faceti progrese, veti putea sa va antrenati mai mult si mai intens in fiecare dimineata.
  Fiti totusi atenti si nu va antrenati pana la epuizare, deoarece va veti simti foarte obosit si veti avea din nou tendinta de a va baga inapoi in pat.

Previous postCum sa te bucuri de alergat Next postCum sa te bucuri de o croaziera in Caraibe

Related Posts

Posteaza un comentariu


close