Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti imbunatatesti capacitatea de concentrare cu ajutorul exercitiului lumanarea – CumFacSa.ro

Cum sa-ti imbunatatesti capacitatea de concentrare cu ajutorul exercitiului lumanarea

Unelte articol

Multi oameni se confrunta in ziua de azi cu problem de concentrare, indiferent de domeniul lor de activitate. Tot ce putem face este sa ne antrenam mintea agitata sa stea calma, clara si complet concentrata pe ceea ce facem. Iata cum poti face acest lucru cu ajutorul exercitiului lumanarii:

Pasi

 1. 1

  Fa acest exercitiu intr-o camera intunecata si linistita. Lumanarea trebuie sa fie una normala, de pus pe masa, si trebuie asezata putin in fata ta. Flacara trebuie sa fie la nivelul ochilor tai.

 2. 2

  Stai linistit, inchide ochii si pentru cateva moment concentreaza-te pe respiratie pentru a-ti limpezi mintea.

 3. 3

  Deschide ochii si uita-te fix la aceasta flacara, fara a clipi. Adu-ti atentia asupra flacarii si ignora orice ganduri, senzatii sau sentimente din afara.

 4. 4

  Cand incepi sa clipesti sau ti se umezesc ochii, inchide ochii si incepe fixarea interna. Imagineaza-ti flacara in centrul mintii.

 5. 5

  Nu te ingrijora daca la inceput imaginea flacarii este vaga sau neclara. Cu exercitiu, aceasta va deveni mai mica si mai clara.

 6. 6

  Exerseaza zilnic si lasa-ti capacitatea sa se extinda, pana cand poti sustine fixarea extena timp de aproximativ 20 minute.

 7. 7

  Dupa ce atingi pasul acesta, repeta saptamanal timp de 20 minute. Vei observa o crestere in intensitatea viselor tale si capacitatea ta de a ti le aminti.

Previous postCum sa iti dezvolti obiceiul de a respira corect Next postCum sa iti implici copilul in pregatirea unei petreceri de ziua lui de nastere

Related Posts

Posteaza un comentariu


close