Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti imbunatatesti echilibrul – CumFacSa.ro

Cum sa-ti imbunatatesti echilibrul

Unelte articol

Imbunatatirea echilibrului cere mult timp si exercitiu si nu se intampla peste noapte. Insa, prin perseverenta, cu mult exercitiu , vei reusi sa-ti imbunatatesti echilibrul. Mai jos gasesti cateva sfaturi care te vor ajuta:

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa intelegi ce este echilibrul. Cand esti in echilibru perfect, centrul tau de greutate va fi exact deasupra punctului tau de intalnire cu pamantul (sau daca exista mai multe astfel de puncte, intre ele). Corpul uman, in forma pe care o are, nu poate ramane pentru mult timp in aceeasi pozitie. Dupa un timp, vei observa ca incepi sa te clatini. Pentru a-ti mentine echilibrul, trebuie sa corectezi devierile imediat cum apar.

 2. 2

  Invata sa-ti simti mai bine sistemul vestibular. Acesta este un mecanism din interiorul tau care iti spune cand incepi sa te clatini, cat si in ce directie si este singurul atu inm mentinerea echilibrului.

 3. 3

  Rezerva-ti timp pentru a exersa zilnic mentinerea echilibrului:
  o Stai cu ambele picioare pe pamant, cu ochii inchisi si asculta-ti corpul. Simte cum incepe sa se miste incet si corecteaza imediat pozitia. Vei avea nevoie de rabdare si concentrare, dar vei reusi sa-ti dezvolti acest simt si sa-l controlezi.
  o Pentru un exercitiu mai practic, incearca sa stai pe un singur picior timp de 30 de secunde. Daca simti ca te clatini, indoaie putin piciorul din genunchi.
  o Concentrandu-ti privirea pe un punct static iti va fi mai usor sa iti mentii o pozitie a corpului stabila. Daca te uiti la un obiect destul de apropiat de tine, vei observa chiar si cele mai mici tendinte de clatinare a corpului si iti corecta imediat postura.
  o Dupa ce te mai obisnuiesti, incearca sa inchizi ochii sau sa iti pui o esarfa peste ochi. Fara un obiectiv vizual, vei fi obligat sa simti miscarea corpului si sa te bazezi pe sistemul vestibular.
  o Pentru a-ti dezvolta si mai mult simtul echilibrului, repeta pasii de mai sus stand pe diferite suprafete sau obiecte care se misca, sau mai mici decat piciorul tau.

 4. 4

  Lucreaza-ti muschii abdominali. Balerinele au niste muschi abdominali foarte puternici si pentru ca acestia ajuta la dezvoltarea echilibrului.

Previous postCum sa vindeci un ulcior la ochi Next postCum sa planifici o excursie in oraul New York

Related Posts

Posteaza un comentariu


close