Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa treci peste accidentarile sportive – CumFacSa.ro

Cum sa treci peste accidentarile sportive

Unelte articol

Orice jucator a fost accidentat cel putin odata in cariera sa de sportiv. Citeste acesti simpli pasi care te vor invata sa treci cu usurinta de acele accidentari sportive.

Pasi

 1. 1

  Imediat dupa accidentare, aseaza-te intr-un loc cat mai comod, pune gheata peste rana si odihneste-te putin. Nu uita sa tii piciorul mai sus de nivelul trunchiului. Astfel zona accidentata nu ti se va mai umfla asa de tare.

 2. 2

  Ia niste pastile anti-inflamatoare pentru a reduci durerea si inflamarea tesuturilor.

 3. 3

  Executa niste exercitii de intindere pentru a mentine activi muschii din zona in care te-ai accidentat.

 4. 4

  Daca accidentarea este destul de grava, poti sa mergi la un medic fizioterapeut, pentru a-ti recomanda niste exercitii de refacere, precum si de medicamentele de care vei avea nevoie pentru a grabi regenerarea tesuturilor afectate in urma accidentarii.

 5. 5

  Cea mai buna solutie de a vindeca o accidentare este sa o eviti in primul rand. Intotdeauna executa exercitii de incalzire si de intindere inainte de antrenament sau inainte de joc. Astfel poti sa previi majoritatea accidentarilor.

 6. 6

  Daca accidentarea este foarte grava, consulta un doctor. Nu te apuca sa iei pastile de unul singur. Intr-o astfel de situatie cea mai buna este parerea unui specialist. Acesta iti va da sfaturile necesare pentru a te face mai bine.

Previous postCum sa treci peste teama de a conduce Next postCum sa treci de problemele grele din viata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close