Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alergi repede la vale – CumFacSa.ro

Cum sa alergi repede la vale

Unelte articol

Alergatul la vale poate sa fie o activitate destul de placuta si mult mai usoara pentru unele persoane. Invatati din acest articol cum puteti sa procedati pentru a alerga la vale cat mai rapid.

Pasi

 1. 1

  Gasiti un deal cat mai potrivit. Acesta nu va trebui sa aiba o inclinatie prea mare. Cele mai bune dealuri sunt cele fara obstacole precum copaci, pietre, crengi, iarba inalta, etc. Inainte de a porni la alergat, asigurati-va ca puteti sa coborati dealul in siguranta in primul rand.

 2. 2

  Urca pana la inaltimea de la care doresti sa incepi alergatul.

 3. 3

  Stabileste vizual o ruta pe care sa o urmezi in timp ce cobori dealul.

 4. 4

  Daca doresti, poti sa iei cu tine un cronometru. In aceasta maniera vei putea sa iti inregistrezi timpul pe care il scoti la fiecare antrenament.

 5. 5

  Incearca sa eviti cu foarte mare atentie toate obstacolele care iti stau in drum. Unele dintre acestea iti vor face alergarea dificila, chiar periculoasa, de aceea va trebui sa ai foarte mare grija atunci cand alergi la vale.

 6. 6

  Cand incepi sa alergi, nu te forta prea tare inca de al inceput. Lasa forta gravitationala sa isi faca treaba. Cu siguranta ca vei prinde viteza in cel mai scurt timp si fara sa te fortezi. Daca insa prinzi viteza prea mare iti va fi greu sa te opresti pe parcursul traseului daca vei avea ceva de evitat. Iti recomandam insa sa incerci sa accelerezi atunci cand ajungi la baza dealului.

 7. 7

  Opreste-te pe parcursul a catorva pasi, nu brusc. Urca inapoi pe deal si repeta alergarea.

Previous postCum sa alergi in mod constant daca esti supraponderal Next postCum sa arunci la aruncarile libere la baschet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close