Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa arzi grasimile alergand – CumFacSa.ro

Cum sa arzi grasimile alergand

Unelte articol

Cu totii vrem sa ardem cat mai repede grasimile si sa avem un corp cat mai frumos. Din pacate, foarte multe persoane nu stiu cum sa procedeze si ajung sa se infometeze sau sa execute exercitiile incorect. Este mai usor sa mergi la alergat decat sa mergi la sala, deoarece ai posibilitatea sa alergi aproape oriunde in oras la tine.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa gasesti o ruta potrivita pe care sa incepi sa alergi. Poti sa mergi la alergat in parc, pe stadion, sau chiar in jurul blocului sau prin oras.

 2. 2

  Incepe prin a alergat cat mai usor si pe distante relativ mici daca nu ai antrenament. Pe masura ce capeti experienta, forta si rezistenta vei putea sa alergi cat mai mult, pe rute din ce in ce mai dificile.

 3. 3

  Daca alergi cel putin 30 de minute vei arde destul de multe calorii. Tine minte totusi : cu cat vrei sa alergi mai mult, cu atat va trebui sa alergi mai incet, pentru a nu te extenua.
  Alergatul ar trebui sa fie o placere, nu un chin.

 4. 4

  Ia la tine o sticla de jumatate de litru de apa pentru a te hidrata in mod constant pe toata durata antrenamentului.

 5. 5

  Nu manca multa mancare imediat inainte de a te apuca de alergat.

 6. 6

  Poti sa mergi la alergat si in conditii de iarna, numai ca va trebui sa porti haine care sa te protejeze de frig, de umezeala si sa porti un fular la gat pentru a-ti proteja gatul si plamanii de aerul rece pe care il inspiri.
  De asemenea, daca alergi iarna, ai foarte mare grija pe unde calci pentru a evita cazaturile pe gheata.

Previous postCum sa arzi grasimea si sa pui pe tine masa musculara Next postCum sa calatoresti in Etiopia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close