Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o intoarcere in ac de par cand schiezi – CumFacSa.ro

Cum sa faci o intoarcere in ac de par cand schiezi

Unelte articol

Acest articol este dedicat persoanelor care se pricep sa execute miscarile de baza atunci cand vine vorba de schiat. Iata cum trebuie sa procedezi pentru a lua viraje cat mai stranse cand cobori de pe o partie.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa gasesti partia potrivita pentru tine. Daca nu ai mai incercat pana acum sa iei un astfel de viraj, atunci va trebui sa alegi o partie care sa nu aiba o inclinare asa de mare.

 2. 2

  Pregateste-te sa intri in viraj. Aceasta este cea mai importanta parte din intreg procesul. Vei avea nevoie sa adopti o postura cat mai corecta. Acest lucru te va ajuta sa iei un viraj cat mai bun. Mentine genunchii putin indoiti, umerii indreptati spre inainte si sa tii mainile in fata. De asemenea, tine gleznele putin indreptate spre in fata.

 3. 3

  Initiaza virajul. Este foarte important sa tii minte ca trebuie sa stii sa iti separi complet trenul superior de cel inferior. Trenul superior ar trebui sa se afle intr-o pozitie verticala pe toata durata virajului, in timp ce trenul inferior ar trebui sa pivoteze dintr-o parte in alta. Acest lucru este foarte important de stiut, deoarece nu iti vei putea mentine corpul drept daca nu te misti putin dintr-o parte in alta cu picioarele.

 4. 4

  Atunci cand iei virajul, va trebui sa stii ca trebui sa iti distribui greutatea pe schiuri in asa maniera incat, pe schiul din exterior iti sustii cea mai mare parte din greutatea corporala. Acest lucru te va ajuta sa iti mentii echilibrul cat mai bine.

 5. 5

  Odata ce ai terminat de executat virajul, indreapta-ti picioarele pana ajungi sa stai intr-o pozitie perfect verticala. Acest lucru il poti face foarte usor daca iti rotesti gleznele spre schiul din exterior.

Previous postCum sa faci o groapa in care sa faci focul Next postCum sa faci o rotatie de 180 de grade pe snowboard

Related Posts

Posteaza un comentariu


close