Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inoti cat mai in siguranta in ape necunoscute – CumFacSa.ro

Cum sa inoti cat mai in siguranta in ape necunoscute

Unelte articol

Indiferent de locatia in care te afli si vrei sa inoti, foloseste urmatoarele masuri de precautie pentru a fi cat mai in siguranta in acele ape.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa inoti in acele zone in care apa nici nu este prea agiata, dar nici prea linistita.

 2. 2

  Daca nu cunosti apa, atunci sa nu te scufunzi niciodata prea mult si nici sa mergi in zone in care apa este prea adanca.

 3. 3

  Daca este pentru prima data cand intri in apa, atunci nu merge singur. Intotdeauna sa mergeti in grup cand intrati pentru prima data intr-o apa necunoscuta.

 4. 4

  Intotdeauna sa intrebati de salvamar cat de adanca este apa, daca curentii sunt puternici si cat de mult puteti merge in larg.

 5. 5

  Daca sunteti prinsi de un curent marin sau de maree, intotdeauna inotati paralel cu tarmul. Astfel, nu veti fi trasi de curent si nici nu veti obosi prea tare.

 6. 6

  Daca aveti posibilitatea, intotdeauna cautati pe internet informatii despre zonele in care mergeti sa inotati. Astfel, veti fi cat mai pregatiti si puteti evita accidentele.

Previous postCum sa inoti ca o sirena Next postCum sa inoti cat mai repede la stilul liber

Related Posts

Posteaza un comentariu


close