Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inoti in ocean – CumFacSa.ro

Cum sa inoti in ocean

Unelte articol

In acest articol poti sa afli lucrurile de baza despre cum poti sa procedezi atunci cand vrei sa inoti in ocean.

Pasi

 1. 1

  Fii un inotator competent. Daca iti este frica de apa adanca, atunci nu te arunca din prima in ocean. Incepe prin a invata lucrurile de baza despre inot intr-o piscina amenajata.

 2. 2

  Cel mai bine este sa inoti langa o statie de salvamari. De asemenea, inainte de a intra in apa, cere diverse informatii despre starea curenta a apei, adancime si posibilii curenti marini.

 3. 3

  Daca vrei sa inoti mai in larg, intotdeauna inoata cu un partener alaturi de tine.

 4. 4

  Daca esti un inotator incepator, atunci nu te avanta prea mult in larg. Stai cat mai aproape de tarm.

 5. 5

  De fiecare data cand planuiesti sa inoti mai in larg, incearca sa stabilesti un reper vizual, pentru a sti unde trebuie sa ajungi atunci cand vrei sa te intorci inapoi la mal.

 6. 6

  Nu uita sa iti iei cu tine costumul de baie, ochelarii de protectie, casca de pus pe cap si eventual inotatoarele de pus in picioare.
  Astfel, vei fi complet pregatit sa inoti.

Previous postCum sa inoti in apa fara sa te opresti Next postCum sa inoti intr-un loc neamenajat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close