Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te pregatesti pentru a inota afara pe timp de iarna – CumFacSa.ro

Cum sa te pregatesti pentru a inota afara pe timp de iarna

Unelte articol

Iata cum trebuie sa te echipezi pentru a putea sa inoti chiar si in apa foarte rece, pe timp de iarna.

Pasi

 1. 1

  Poti chiar sa te gandesti sa iti cumperi daca ai bani, sau sa iti inchiriezi un costum de scafandru. Acesta va oferi corpului tau protectie si izolatie fata de apa rece.

 2. 2

  Executa cateva miscari de incalzire si de strtching inainte de a intra in apa rece. Astfel, poti sa iti pui sangele in miscare si sa nu suferi un soc atunci cand intri in apa foarte rece. Poti sa faci putin jogging, un sprint si cateva exercitii care se folosesc de greutatea proprie (flotari sai genuflexiuni).

 3. 3

  Poarta de asemenea o casca de protectie. 40% din caldura corpului se pierde prin cap, de aceea va trebui sa porti si o casca de protectie pentru cap.

 4. 4

  Odata ce ai terminat antrenamentul sau sesiunea de inot, iesi cat mai repede afara din apa. Cu cat stai mai mult degeaba in apa, cu atat corpul tau se va raci mai mult si mai repede si vei ajunge chiar sa intri in starea de hipotermie.

 5. 5

  Nu inota in apa daca temperatura de afara este mai mica de 0 grade Celsius.

 6. 6

  Asigurate ca iti vine foarte bine costumul de inot pe care il porti pe tine.

 7. 7

  Nu merge la inot si nu intra in apa rece daca deja esti foarte racit. Acest lucru iti va agrava mai tare starea ta de sanatate.

Previous postCum sa te pregatesti pentru a iesi cu cortul pe timp de noapte Next postCum sa te pregatesti pentru a merge la o piscina interioara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close