Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa arunci la cos din saritura – CumFacSa.ro

Cum sa arunci la cos din saritura

Unelte articol

Daca urmaresti acesti pasi prezentati mai jos si esti foarte atent la forma si la pozitia corpului, atunci vei reusi sa executi cu succes aruncarile la cos din saritura.

Pasi

 1. 1

  Departeaza-ti picioarele la nivelul umerilor si aliniaza-ti umerii si picioarele in asa maniera incat sa fie indreptati spre inel.

 2. 2

  Plaseaza-ti mana dominanta sub minge, iar cealalta mana tine-o in lateralul mingii, pentru a o sprijini. Daca esti dreptaci, atunci va trebui sa tii mana dreapta sub minge, iar mana stanga sa o tii in lateralul mingii, pentru a-i oferi suport.

 3. 3

  Indoaie-ti genunchii si pregateste-te sa te desprinzi de la sol. In acelasi timp va trebui sa iti mentii umerii aliniati, indreptati spre inel.

 4. 4

  Ridica mingea deasupra capului, iar in tot acest timp sa mentii cotul sub minge.

 5. 5

  Elibereaza mingea cu o miscare din incheietura, pentru a oferi mingii impulsul de care are nevoie pentru a traversa distanta de la tine pana la cos. Incearca sa tintesti spre partea din spate a inelului de baschet.

 6. 6

  Urmareste cu mana traiectoria mingii dupa ce pleaca de la tine din palman.

 7. 7

  Exerseaza cat mai mult aceste miscari la fiecare antrenament. Doar asa vei putea sa arunci cat mai bine spre cosul de baschet din saritura.

Previous postCum sa arunci la aruncarile libere la baschet Next postCum sa ascunzi raceala in timpul unui interviu

Related Posts

Posteaza un comentariu


close