Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii cel mai bun jucator de pe terenul de baschet – CumFacSa.ro

Cum sa devii cel mai bun jucator de pe terenul de baschet

Unelte articol

Vrei sa inveti cum anume poti proceda pentru a deveni cel mai bun jucator de pe terenul de baschet? Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti cu strictete pasii prezentati mai jos.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa inveti si sa stapanesti cat mai bine lucrurile de baza legate de jocul de baschet. Acest lucru inseamna ca va trebui sa inveti regulile jocului, sa inveti sa arunci la cos si sa inveti sa driblezi. Odata ce vei reusi sa stapanesti foarte bine aceste abilitati vei putea sa incepi sa driblezi cu doua mingi deodata, sa bati doua mingi deodata, sa poti arunca la cos atat cu mana stanga cat si cu mana dreapta, etc.

 2. 2

  Dupa ce ti-ai fixat notiunile de baza legate de jocul de baschet, vei putea sa mergi de unul singur intr-o sala de sport sau sa mergi pe un teren de sport si sa te antrenezi cat mai mult timp cu aruncarile la cos si cu driblingul.

 3. 3

  Incepe sa joci cu prietenii, colegii de clasa, vecinii sau coechipierii tai.

 4. 4

  Pentru a fi un jucator foarte bun de baschet trebuie sa ai si o conditie fizica foarte buna, de aceea va trebui sa incepi sa alergi cat mai mult si sa te apuci de ridicat greutati, pentru a-ti dezvolta masa musculara.

 5. 5

  Poti sa incepi sa te uiti la meciurile profesioniste de baschet. Astfel vei avea posibilitatea de a invata noi scheme, trucuri si miscari, pe care sa incerci sa le pui in aplicare atunci cand mergi pe teren sa te antrenezi.

 6. 6

  Nu rata antrenamentele, iar in timpul liber antreneaza-te cat mai mult.

 7. 7

  Doar cu multa dorinta si munca vei putea sa ajungi un jucator foarte bun de baschet, chiar si cel mai bun jucator de baschet de pe teren.

 8. 8

  Daca esti un jucator foarte bun acest lucru nu iti da dreptul sa fii arogant sau indraznet. Incearca sa fii un jucator cu o sportivitate deosebita si cu mult respect fata de persoanele de pe teren.

Previous postCum sa dai jos 3cm din circumferinta coapselor Next postCum sa devii cel mai bun jucator din echipa ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close